8. ples

14.06.2016 17:40

V deštivý pátek 13. 5. 2016 jsme po dostatečných zkrášlujících přípravách v půl čtvrté dorazili na místo setkání – sál Horizont. Někteří spolužáci se změnili k nepoznání. Znovu jsme docvičovali předtančení a nástup. Koneckonců jsme nechtěli nic zkazit. I přes další namáhající přípravy jsme měli dobrou náladu a na zahájení jsme se těšili. Po šesté hodině se začali scházet hosté.

Pak jsme vyrazili vstříc programu. Po uvítání moderátora večera Kamila Bílského následovalo samozřejmě slovo naší paní ředitelky. Následoval nástup, na který se již všichni těšili. Při šerpování se některým z nás hrnuly slzy do očí, když paní učitelky dávaly šerpu každému žákovi (za doprovodného slova Anežky Markové, které zvládla na jedničku). Při děkování p. uč. Radimské a Markové a paní ředitelce brečela určitě většina z nás.

Hosté, jak se zdálo, byli okouzleni krásou šatů a obleků a harmonickou sestavou nástupu. Následně se všichni mohli odreagovat „diskotékou“, která byla velmi zábavná. 9. A nám potom předvedla své propracované předtančení s hity z doby jejich školní docházky. Samozřejmě se ples neobejde bez nějakého překvapení - 9. B popřála paní učitelce Radimské k narozeninám dortem s třídní fotkou, kyticí a originálním přáním. Paní učitelka byla velice nadšená a 9. B spokojená. Po povedeném přání se 9. B vrhla na své předtančení ve stylu retro, které se všem taky líbilo. Po pobavení na tanečním parketu přišla dražba obrázků od dětí z Paprsku a dva obrázky z 9. A a 9. B.

Všichni jsme byli velmi nervózní, atmosféra byla však uvolněná a nakonec si ples všichni užili. Půlnoc a konec plesu přišel až nečekaně rychle.

Eva, Julie, Adéla z 9. B 


Videa z akce:

https://www.youtube.com/watch?v=JHzGmIO2JY8&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=IFYSeM9w7-0&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=UGeMIBZOAak

https://www.youtube.com/watch?v=yF9aQq4J3z0