Noční jednání našeho Žákovského parlamentu 9.6.2017

01.10.2017 21:41

 

Pomalu se blíží konec školního roku a tak se uskutečnila i jedna z posledních akcí našeho parlamentu, na kterou se vždy moc těšíme. Jedná se o noční jednání. Jako každý rok jsme se sešli s paní učitelkou Radimskou a Štolfovou v pátek 9. června. Hned jsme začali připravovat ohniště, abychom si mohli opéci vuřty. Mezitím někteří hráli míčové hry. Pak jsme si společně sedli k táboráku, zhodnotili naši práci, akce, přišli jsme i s novými nápady, které bychom příští rok rádi uskutečnili. Naši školu opustí a jdou studovat na střední školy i naši deváťáci – odchází naše předsedkyně Bára Štolfová a hlavní koordinátor rozhlasu Lukáš Wilda. Proto jsme hledali i jejich nástupce. Tímto bychom jim chtěli poděkovat za skvělou práci a popřát hodně úspěchů při dalším studiu.

Po táboráku nám trochu začalo pršet a tak jsme se přesunuli do tělocvičny, kde jsme hráli další stmelovací kolektivní i sportovní hry. Nakonec jsme unaveni usnuli. Ráno jsme posnídali, uklidili a rozešli se domů.

Chtěli bychom poděkovat paní ředitelce za umožnění nákupu vuřtů na táborák. Některým maminkám za upečení dobrot k snídani a paní učitelce Štolfové a Radimské za zorganizování naší oblíbené akce. Těšíme se na další noční jednání v prosinci.