VOJNOVIČOVKA MÁ TALENT – ročník třetí

21.03.2013 07:15

 

Již třetí ročník soutěže Vojnovičovka má talent na naší škole konal 20. 3. 2013. Soutěž, kterou vymyslely, připravily i uskutečnily děti ze školního parlamentu za pomoci učitelů a celé řady pořadatelů a pomocníků z řad žáků.

Přihlášky mohli soutěžící podávat do začátku března, pak se pracovalo na přípravách soutěže – vyrobit výzdobu kinosálu, vyzdobit kinosál, navrhnout a vytisknout letáčky, diplomy a spousta dalších důležitých činností.

Protože celá soutěž probíhala v režii dětí, byla i moderátorská trojice Eliška, Patrik a Tomáš vybrána z řad žáků. V úvodu představili porotu: za žáky Lukáš Holub, místopředseda školního parlamentu, Anežka Marková, předsedkyně našeho parlamentu a Martin Votroubek, předseda ÚPDM, Alena Řeřichová jako zástupce školy a paní Kreslová za OS Vojnovičovka. Porota hodnotila vystoupení ve 4 kategoriích – čísla sportovní, hudební, pěvecká a vlastní tvorba. Když odeznělo poslední soutěžní číslo, začalo sčítání udělených bodů. Všichni vystupující byli skvělí. Předvedli rozmanitá vystoupení, a proto bylo velmi těžké vyhodnotit nejlepší. Navíc soutěžily děti od 1. po 9. třídu. Čekání na výsledky divákům zpříjemnili moderátoři.

Všichni účinkující třetího ročníku soutěže Vojnovičovka má talent dostali upomínkový list a sladkost, vítězové navíc dárkový poukaz do prodejny knih. Premiéra akce se zdařila a těšíme se na talenty v budoucím ročníku! Všem vystupujícím děkujeme za snahu, píli, ale i odvahu.

- Hudební nástroj: 3. Místo – Barbora Štolfová, 2. Místo – Matyáš Beneš, 1. Místo – Julie Glöcknerová

- Zpěv: 3. Místo – Kristina Jínová, 2. Místo – Rozálie Frišová, 1. Místo – Michaela Kučerová

- Sport: 3. Místo – Nela Nováková a skupina AT Black Girl (Zuzana Tovarová, Iveta Veselá a Žaneta Machová), 2. Místo – Adriana Brabencová a Eliška Linhartová, 1. Místo – Tereza Kotliková

- Vlastní tvorba: 2. Místo – Jakub Klečka, 1. Místo – Eva Čmuchařová