AKCE NAŚEHO ŹÁKOVSKÉHO PARLAMENTU - PŘEDSTAV SVÉHO ZVÍŘECÍHO KAMARÁDA

23.09.2015 06:32

Na zářijovém jednání našeho parlamentu jsme zvažovali, zda uspořádat opět naši tradiční akci "Představ svého zvířecího kamaráda". Zájem byl dost velký, přihlášek se sešlo hodně, i když den konání byl pátek odpoledne 18. září. Akci moderoval náš bezvadný moderátor a koordinátor školního ranního vysílání Ondra Dobrovolný. 

Měli jsme možnost potkat mnoho úžasných a zajímavých zvířat. Povídání majitelů bylo rovněž velmi zajímavé, například jsme se něco dozvěděli o strašilkách, nádherných kočičích a psích plemenech, želvách, hadech, králíčcích, beráncích apod. Dozvěděli jsme se, v čem spočívá péče o beránka, hlodavce i plazy. Zajímavé a poučné bylo i povídání o historii chovu těchto zvířat, například plemene psa Leonbergra, nebo kočičky Sphynx. Na závěr nás pobavila děvčata z 9.A svým povídáním o rybičce - neonce Žofce.

Každý účastník byl odměněn diplomem a sladkostí. Bylo by těžké vybrat vítěze - vždyť každé zvířátko je výjimečné a pro svého majitele to nejlepší. Proto se vítězem stali všichni. Celá akce byla velmi povedená, poučná i zábavná. Určitě se těším na další ročník!

Děkujeme všem žákům devítek, kteří pomáhali s organizací.

                                                                                           Eva Čmuchařová

fotodokumentace zde:

https://stolfici.rajce.idnes.cz/akce_Predstav_sveho_zvireciho_kamarada18.9.2015